Bananenbrood

Genieten van een verantwoord plakje cake bij je kopje koffie of thee? Maak dan eens een makkelijk te maken bananenbrood. Vandaag heb ik als extra toevoeging gebruikt;

Gember, koekkruiden, cranberry’s, rozijnen, diverse noten, stukjes zelf gedroogd fruit, kokossnippers en zonnebloempitten.

Kortom je kunt verschillende combinaties maken! Super lekker, super simpel!

Dit heb je nodig:
  • 3 bananen
  • 150 gram amandelmeel
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • 3 eieren
  • snuf zout
  • snuf kaneel
  • olie om in te vetten
  • verschillende vullingen; cranberry’s, noten, dadels, pitten fruit
En zo doe je het:
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en meng alles in enkele seconden (niet te lang!) tot een glad beslag.
  3. Vet een cakevorm in.
  4. Giet het mengsel in de vorm.
  5. Zet de cakevorm in de oven en bak het bananenbrood in 55 minuten gaar.
  6. Haal het bananenbrood vervolgens uit de oven, laat iets afkoelen en snijd vervolgens in plakken.
Bananenbrood - Sukha Mana

Schrijf een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en vraagt ​​uw persoonlijke gegevens om uw surfervaring te verbeteren.